Marie Anne van Erp

'Be the change that you wish to see in the world', Mahatma Gandi, 1869-1948

Op de lagere school maakte ik kennis met het indrukwekkende levensverhaal van Gandi. Tot op heden doet zijn goed voorbeeld, goed volgen. Niet praten maar doen, actief met vrede bezig zijn. Het HVI dus. Ontmoetingen organiseren en dialogen aanmoedigen tussen mensen in Den Haag is mijn bijdrage aan vrede. 

Marie Anne van Erp

Voorzitter

Bruggen bouwen doorheen de verschillen, mensen bij elkaar brengen, de dialoog voeren om verbinding met elkaar te maken en elkaar te leren kennen, in harmonie leven met de diversiteiten die we hebben. Deze idealen kunnen alleen waargemaakt worden als jij en ik hiervoor ons zichzelf inzetten. De overeenkomsten benadrukken in plaats van verschillen hoe wij als mens en de hele mensheid samen kunnen leven. Dit is mijn levensmotto. 
 

Zeynep Gülbahar Kurban

Penningmeester

Robina Joemmanbaks

Algemeen lid

Mijn missie is om mensen aan te moedigen tijdens hun zoektocht naar (innerlijke) vrede. Ik geloof dat je in vrede naar anderen kan toekomen wanneer je jezelf écht accepteert. Vrede begint in jezelf en dichtbij huis. Ik wil mensen in hun kracht zetten en hen bewust maken van de positieve invloed die zij (kunnen) hebben op de wereld.

 

 

Shereen Siwpersad

Secretaris

Dick Huizenga

Algemeen lid

Ik heb een passie en dat is wandelen. Met wandelen probeer ik mensen bij elkaar te brengen. Wandelen is goed voor lichaam en geest, en je ziet tijdens het wandelen hoe mooi Nederland is. Met wandelen probeer ik mensen te vertellen over elkaars geschiedenis zodat wij elkaar beter leren kennen.
 
 

Frank Kanhai

Ambassadeur HVI